Події

Мер Сєвєродонецька та його заступники написали заяви на звільнення - депутат міськради

Міський голова Сєвєродонецька (Донецька область) Валентин Казаков та його заступники написали заяви на звільнення, повідомив депутат міськради Сергій Самарський.

"Зниклий мер Сєвєродонецька В.Казаков та його заступники Є.Халін і В.Кравченко раптово з'явилися. Вони передали секретарю ради заяву на звільнення з займаної посади за власним бажанням. І, як стало відомо з достовірних джерел, на заявах заступників міського голови стояла резолюція В.Казакова, що узгоджує звільнення із займаної посади", - написав він на своїй сторінці в Facebook у середу.

С.Самарський зазначив, що наразів секретар ради Андрій Гавриленко, який автоматично тепер стає в.о. міського голови, "на нарадах у виконкомі, як і на сесії міської ради, дав усім зрозуміти, що тепер він став головним у місті. І це, незважаючи на пособництво та управління сепаратистським рухом".

"Чи довго він керуватиме містом, залишається лише здогадуватися. Думаю, що і він отримає заслужене покарання. Нагадаю, що 1 серпня в Сєверодонецьку зникли мер В.Казаков та його заступники Є.Халін і В.Кравченко", - додав депутат.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ