Події

Автомобіль, із якого стріляли в мера Кременчука, знайшли спаленим

Автомобіль, із якого стріляли й убили мера Кременчука (Полтавська обл.) Олега Бабаєва, знайшли спаленим, повідомив заступник начальника відділу громадської безпеки Кременчуцького міськвідділу міліції Аркадій Кухаренко.

У п'ятницю він розповів журналістам, що білий ВАЗ 2108 знайдено спаленим у лісосмузі в Глобинському районі Полтавської області.

"Це автомобіль, із якого стріляли в мера", - зазначив А.Кухаренко.

Автомобіль виявили вчора, його причетність до справи О.Бабаєва підтвердили експерти криміналісти, які виїхали на місце. За даними правоохоронців, у момент вбивства в ньому перебувало двоє людей. У результаті обробки відеозаписів з автомобільних реєстраторів міліціонери з'ясували, що після вбивства злочинці виїхали з вул. Сумської на вул. Московську, після чого їхній слід загубився.

Як повідомлялося, 26 липня близько 10:00 поблизу свого будинку пострілом у груди вбили мера Кременчука О.Бабаєва. Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Тривають слідчо-оперативні заходи.

О.Бабаєва було обрано мером міста 2010 року. 2007 року було призначено головою наглядової ради ВАТ "Кременчукм’ясо". Із 23 листопада 2007 року до 4 лютого 2011 року - народний депутат України шостого скликання (обраний від "Блоку Юлії Тимошенко"). Очолював Полтавську обласну федерацію дзюдо, був почесним президентом футбольних клубів "Кремінь" та "Ворскла".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ