Події

Українські бійці звільнили Дебальцеве - прес-центр АТО

Завдяки успішно проведеній військовій операції сили антитерористичної операції у вівторок, 29 липня, звільнили місто Дебальцеве Донецької області, повідомляє прес-центр АТО.

При цьому після зачистки в місті підрозділи АТО виявили велику кількість техніки, боєприпасів та озброєння, зазначено в повідомленні.

"Нагадаємо, що Дебальцеве має велике стратегічне значення, адже є не лише потужним залізничним вузлом України, а й містом, що дозволило остаточно розблокувати підрозділи Збройних сил України, які в оточенні гідно і мужньо стримували атаки загарбників, не дозволяючи бандитам провозити на територію України зброю та боєприпаси", - йдеться в повідомленні прес-центру в соцмережі Facebook.

У прес-центрі зазначили, що частинам і підрозділам військ АТО уже надано допомогу в повному обсязі, їх забезпечено зброєю та боєприпасами. Поранених евакуювали, їм надано медичну допомогу.

На дорогах встановлено й обладнано додаткові блокпости, що дало змогу зміцнити позиції силовиків "та щільніше звузити кільце навколо Горлівки та Донецька".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ