Події

Рада "Укрзалізниці" вирішила і надалі безоплатно перевозити громадян із зони АТО

Рада Держадміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниці") 29 липня одноголосно ухвалила рішення про подальше надання благодійної допомоги - забезпечення безоплатних перевезень громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території і місць проведення антитерористичної операції (АТО).

Як повідомила прес-служба "Укрзалізниці", безоплатні перевезення здійснюються за зверненням Міжвідомчого координаційного штабу з питань, пов'язаних із соціальним забезпеченням громадян.

"Укрзалізниця" зазначає, що вона вже неодноразово виділяла місця в плацкартних вагонах та безкоштовно надавала постіль людям, які виїжджали з місць ведення бойових дій, зокрема, з регіональних транзитних пунктів Державної служби з надзвичайних ситуацій України, які діють у містах Сватовому, Красноармійську, Барвінковому та Волновасі. Уже перевезено понад 1800 людей.

За зверненням громадського об'єднання "Допомога армії" на безоплатній основі залізничники надали багажний вагон для перевезення медикаментів і провізії для учасників АТО за маршрутом Львів-Харків-Куп’янськ.

"Укрзалізниця" нагадує, що протягом липня вона забезпечує призначення додаткових вагонів і потягів для перевезення пасажирів зі сходу України, а також надалі безкоштовно перевозить групи дітей та осіб з інвалідністю.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ