Події

Горлівку знеструмлено на 70%, закрито багато магазинів, підірвано один із мостів

У Горлівці Донецької області без електропостачання залишається понад 70% будівель, а також шахта ім.Гагаріна.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", повністю перестав ходити електротранспорт, через вибух мосту змінено маршрут руху автобусів. Кілька прилеглих до міста селищ також залишається без електропостачання.

З цієї ж причини закрито багато підприємств торгівлі. У нових магазинах спостерігається колосальне зниження асортименту в магазинах. Хліб залишається на прилавках лише в тих магазинах, де існують власні пекарні.

Працівники ПАТ "Концерн Стирол" повідомляють, що внаслідок потрапляння двох снарядів частково зруйновано резервуар для зберігання газоподібних речовин і господарська будівля.

Минулої ночі не припинявся обстріл, проте поки що не зрозуміло, стрілянина здійснювалася по Горлівці чи з міста. Надійшла інформація, що в середу до однієї з багатоповерхівок житлового масиву Комсомолець до квартиру на 9 поверсі залетів снаряд, але не вибухнув. Сталося загоряння, мешканці будинку евакуйовано, працює бригада рятувальників.

Підірвано автомобільний міст біля колишньої трикотажної фабрики Короленка в Голівці. Також місцеві жителі повідомляють, що пошкоджено насосну трансформаторну станцію.

За наявною інформацією, захоплений раніше незаконними збройними формуваннями депутат Донецької обласної ради Сергій Винниченко, який раніше виступав з проукраїнськими закликами і заявами, перебуває в полоні у бойовиків у Горлівці.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ