Події

Силовики звільнили Рубіжне, над Дзержинськом піднято прапор України - прес-центр АТО

Українські силовики взяли під контроль Дзержинськ Донецької області та наразі вживають заходів із зачистки міста від бойовиків, повідомляє прес-центр антитерористичної операції в понеділок.

"Передові підрозділи ЗС України увійшли до населеного пункту Дзержинськ. Над місцевою адміністрацією піднято прапор України. Підрозділами Національної гвардії вживаються заходи із локалізації та знищення залишків терористичних бандформувань", - йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці в соцмережі Facebook.

У прес-центрі АТО зазначили, що у результаті дій підрозділів Збройних сил затримано велику кількість бойовиків, а також зброї та боєприпасів.

Також прес-центр інформує, що підрозділами Збройних Сил України звільнено місто Рубіжне. "Наразі триває його зачистка силами Національної гвардії", - наголошується в повідомленні.

Протягом першої половини понеділка підрозділи Збройних сил України, залучені в АТО, продовжують наступ у районах міст Сєверодонецьк, Лисичанськ, а також передмість Донецька і Луганська.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ