Події

Київ запросив представників авіавлади Малайзії, Нідерландів, компанії Boeing, ICAO, Євроконтролю та NTSB для розслідування аварії авіалайнера

Національне бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів із цивільними повітряними суднами запросило до розслідування падіння "Боїнга 777" авіакомпаній Malaysia Airlines у Донецькій області міжнародні авіаційні організації та представників авіавлади Малайзії та Нідерландів.

Як повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України, відповідні повідомлення направлено авіаційній владі Малайзії, Нідерландів, компанії Boeing, ICAO, Європейській конференції цивільної авіації, Євроконтролю, Єврокомісії та Національній раді з безпеки на транспорті (NTSB).

У прес-службі зазначили, що напередодні Національне бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів із цивільними повітряними суднами створило комісію на чолі з його директором для з'ясування обставин трагедії із літаком "Боїнг 777", до складу якої увійшли представники Державної авіаційної служби України. Комісію направлено на місце події.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ