Події

Росія оголосила Авакова та Коломойського в міжнародний розшук

Слідчий комітет Росії ухвалив постанову про розшук голови МВС України Арсена Авакова та голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського, повідомив в суботу "Інтерфаксу" офіційний представник СКР Володимир Маркін.

"У рамках кримінальної справи про застосування заборонених засобів і методів ведення війни, вбивство за обтяжуючих обставин, перешкоджання професійній діяльності журналістів та викраденні людей слідчими Слідчого комітету винесено постанову про розшук Арсена Авакова та Ігоря Коломойського. Цю постанову направлено в Головне управління кримінального розшуку МВС Росії. Авакова та Коломойського оголошено в міжнародний розшук, який проводиться на території всіх держав - членів Інтерполу", - заявив В.Маркін.

За його словами, І.Коломойський і А.Аваков звинувачуються в організації низки злочинів: убивств, застосуванні заборонених засобів і методів ведення війни, перешкоджання професійній діяльності журналістів, викрадення людей (ч. 3 ст. 33, п.п. "а", "б", "е", "ж", "л" ч. 2 ст. 105, ч. 3 ст. 33, ч. 1 ст. 356, ч. 3 ст. 33, ч. 3 ст. 144, ч. 3 ст. 33, п. "а" ч. 3 ст. 126 КК РФ).

Розслідування кримінальної справи триває.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ