Події

Порошенко вимагає покарати винних за трагедію в Луганську, очікує від глави СБУ кадрових пропозицій

Президент України Петро Порошенко провів зустріч із керівниками силових відомств країни, на якій висунув вимогу покарати винних за трагедію в Луганську, повідомляє прес-служба глави держави.

Глава держави звернув увагу глави Служби безпеки України на невиконання керівництвом Антитерористичного центру СБУ комплексу заходів щодо гарантування безпеки літаків військово-транспортної авіації під час виконання бойових завдань зі знешкодження терористичних угрупувань, зокрема, в аеропорту Луганська, де було скоєно терористичний акт.

"Детальний аналіз причин, що призвели до цієї катастрофи, а також кадрові пропозиції про відповідальність керівництва Антитерористичного центру я очікую від Вас, пане главо (СБУ)", - сказав П.Порошенко.

Як повідомлялося, в ніч на суботу пострілом із зенітного ракетного комплексу було збито військово-транспортний літак Повітряних сил ЗС України Іл-76 під час заходження на посадку на аеродром у Луганську.

На борту Іл-76 було 40 українських військовослужбовців і дев’ятеро членів екіпажу. Всі вони загинули, повідомив сайт Генеральної прокуратури України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ