Події

Українські бійці намагаються відбити будівлю міськуправління міліції Маріуполя, що захопили активісти ДНР

Українські силовики намагаються відбити будівлю міського управління міліції Маріуполя (Донецька область), що захопили представники так званої Донецької народної республіки (ДНР).

"Представники ДНР захопили будівлю міськуправління міліції. Наразі міліція і Національна гвардія намагаються відбити будівлю", - розповіли агентству в прес-службі Донецької обласної міліції.

Інформації про поранених і загиблих поки що немає.

Водночас, як повідомляє народний депутат України Олег Ляшко, приміщення Управління внутрішніх справ в Маріуполі захоплено проросійськи налаштованими людьми, вони стріляють в українських силовиків. За його даними, серед нападників - восьмеро вбитих, з української сторони є поранені.

"Приміщення УВС в Маріуполі повністю блоковано за периметром нашими військами в технікою. Терористи забарикадувалися всередині і відстрілюються. Наказ живими їх нікого не брати..." - написав він на своїй сторінці у Фейсбуці.

Раніше депутат там же повідомляв, що "терористи, орієнтовно 30 осіб, захопили два поверхи приміщення УВС, наші відбиваються на третьому".

"Терористи стріляють з автоматичної зброї, використовують гранати. Зовні на допомогу нашим прибули три БТР і війська. Стріляють на ураження... З будівлі навпроти поліклініки проти нас працюють російські снайпери. Серед терористів - восьмеро вбитих, наші всі живі, але багато поранених", - пише О.Ляшко.

За його словами, операція нападу добре спланована, серед місцевих міліціонерів є "зрадники, які допомагали ворогові".він також зазначив, що "професійно діють російські спецназівці ГРУ".

Крім того, в соцмережах пишуть, що загорівся перший поверх міськради.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ