Події

Екс-головред "Корреспондента" планує 16 травня випустити перший номер тижневика "Новое время"

Колишній головний редактор журналу "Корреспондент" Віталій Сич планує 16 травня 2014 року випустити перший номер нового щотижневого журналу "Новое время".

"У нашого нового журналу з'явилася назва та реєстрація ЗМІ - "Новое время". Тепер немає ніяких юридичних перешкод на шляху нашого першого номера. Перший номер ми плануємо здати вже у вівторок, у середу, 14 травня, відполірувати всі шорсткості, а в п'ятницю, 16 травня, він вже має бути у продажу", - написав В.Сич на своїй сторінці в мережі Facebook.

За його словами, половину колективу нового видання становитимуть екс-співробітники "Корреспондента", решта - екс-співробітники "Коммерсантъ-Украина" та "Форбс".

"Сайт буде запущено трохи пізніше, на початку червня, про нього повідомлю додатково", - написав В.Сич.

Раніше повідомлялося, що інвестором нового видання виступить співвласник інвестиційної компанії Dragon Capital Томаш Фіала, який за словами В.Сича, пообіцяв не втручатися в редакційну політику.

"Він не хоче втручатися в редакційну частину, але хоче, щоб в Україні було якомога більше незалежних і впливових видань, політика яких не змінювалася б після кожних виборів і зміни влади. Ми жодним чином не пов'язані з жодним політиком, і вважаємо це важливим для такого роду видань", - наголошував раніше В.Сич.

Як повідомлялося, в листопаді минулого року В.Сич залишив видання "Корреспондент" після десяти років роботи.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ