Події

Невідомі обстріляли під Києвом маршрутку, постраждали троє людей - МВС

У селі Михайлівка-Рубежівка Київської області в понеділок уранці невідомі обстріляли маршрутне таксі, внаслідок чого постраждали три людини, повідомляє відділ зв'язків із громадськістю ГУМВС України.

Повідомлення про подію надійшло о 7.40 понеділка. На місце події прибула слідчо-оперативна група, експертно-криміналістична та кінологічна служби.

"Правоохоронці з'ясували, що невідомі особи, які прибули трьома автомобілями без номерних знаків на кінцеву зупинку громадського транспорту, після того, як зробили постріли з невстановленої зброї, втекли в невідомому напрямку", - зазначається в повідомленні.

Унаслідок цієї події троє чоловіків, які перебували в маршрутному автобусі, дістали тілесних ушкоджень. Постраждалих каретою "швидкої допомоги" із забійними ранами доставили до найближчого травмпункту. Наразі здоров'ю громадян нічого не загрожує.

У міліції додали, що для встановлення місця перебування і подальшого затримання підозрюваних Головне управління МВС України в Київській області ввело оперативний план "Сирена".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ