Події

Правоохоронці не розслідують розстрілу мітингувальників на Майдані - голова ТСК ВР Москаль

Голова слідчої комісії парламенту з питань розслідування протиправних дій правоохоронних органів і окремих посадовців під час масових акцій протесту в Києві в листопаді 2013 року - лютому 2014 року Геннадій Москаль вважає, що правоохоронні органи не проводять розслідування справи масового розстрілу мітингувальників.

"Розслідування з боку правоохоронних органів, на мій погляд, не проводиться", - сказав Г.Москаль журналістам після засідання ТСК Верховної Ради в середу в Києві.

За його словами, сьогодні і Служба безпеки України, і Міністерство внутрішніх справ вдають, що розслідування цих подій не на часі, оскільки це позначатиметься на ефективній роботі представників правоохоронних органів на сході країни.

"Усе списується на дуже складну ситуацію і вважається, що загострення теми начебто заважає ефективніше працювати правоохоронцям на сході", - сказав Г.Москаль.

Він повідомив, що його комісія має опитати ще близько 60-70 людей, щоб мати чіткішу та повнішу картину тих трагічних подій.

Нардеп зазначив, що, як і раніше, не вилучено гільзи, кулі, автомати, снайперські рушниці, що ставить під сумнів розслідування подій.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ