Події

До будівлі Донецької обладміністрації через розбите вікно залізли проросійські мітингувальники

Проросійські мітингувальники розбили вікно на другому поверсі Донецької обласної державної адміністрації, після чого близько 30 людей залізли через нього всередину будівлі.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", вони зайняли хол другого поверху будівлі, вийшли на козирок над входом в будівлю, де повісили банер забороненої організації "Донецька республіка" і три прапори Російської Федерації.

Вони кричать із козирка іншим мітингувальникам "заходьте", проте нікого впустити всередину будівлі поки що не змогли.

Через деякий час із 11-го поверху будівлі було викинуто український прапор. На цьому поверсі розташовані кабінети голови Донецької обласної державної адміністрації Сергія Тарути та його заступників

У свою чергу, учасники мітингу, що залишилися на вулиці, зняли з флагштока біля будівлі обладміністрації український прапор і вішають російський. Загалом їх близько 500 осіб.

Численні правоохоронці, що охороняють будівлю, як і раніше, стоять неподалік від входу до будівлі обладміністрації і спостерігають за подіями.

Як повідомлялося, під будівлею Донецької облдержадміністрації в неділю мітингують проросійські активісти, що раніше вже намагалися увірватися в будівлю, але їх відтіснили правоохоронці. Обладміністрацію охороняють посилені наряди міліції - близько 300 осіб. До будівлі під'їхав водомет.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ