Події

Нyundai Rotem спільно з УЗШК призупинили експлуатацію "Інтерсіті+" через несправність одного з них

Виявлена технічна несправність одного з потягів "Інтерсіті+" призвела до того, що компанія Нyundai Rotem спільно з Українською залізничною швидкісною компанією (УЗШК) вирішили заради безпеки пасажирів тимчасово призупинити експлуатацію всіх десяти потягів.

Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України, комплексний технічний огляд електропоїздів здійснять корейські фахівці.

"Потяги компанії Нyundai Rotem упродовж двох років експлуатації перебувають на гарантійному обслуговуванні виробника. В разі виявлення недоліків, поломок і технічних несправностей компанія-виробник їх усуватиме своїм коштом. При цьому перевезення за маршрутами проходження потягів "Інтерсіті+" забезпечать інші потяги з локомотивною тягою", - йдеться в повідомленні.

Пасажирам, які придбали квитки на потяги "Інтерсіті+" і здійснять поїздку залізничним транспортом, повернуть різницю вартості проїзду. У разі відмови від поїздки кошти буде повернуто в повному обсязі. Для цього пасажирам треба звернутися до залізничних кас вокзалів.

Потяги виробництва Нyundai Rotem повернуться на маршрути після ретельного комплексного обстеження.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ