Події

Стан чотирьох постраждалих у ДТП у Сумській області поки що важкий - лікарі

Стан здоров'я чотирьох з шести постраждалих у ДТП на залізничному переїзді в Сумській області залишається важким, але стабільним.

"П'ятеро жінок лікуються в Сумській обласній клінічній лікарні та один підліток - у дитячій. Усі хворі перебувають у свідомості. Стан здоров'я двох постраждалих - середньої тяжкості, чотирьох - важкий, але стабільний", - повідомив начальник управління охорони здоров'я Сумської облдержадміністрації Петро Павлюк.

За його словами, лікувальні установи повністю забезпечені необхідним запасом медикаментів і крові.

Наразі в лікарнях обласного центру лікуються шестеро постраждалих в аварії. Постраждалі дістали численні травми грудної клітини, мозку, переломи кінцівок і внутрішні кровотечі.

Як повідомлялося, 4 лютого близько 15.00 на залізничному переїзді поблизу сіл Бєлани і Вири Білопільського району Сумської області сталося зіткнення дизель-поїзда з рейсовим маршрутним автобусом "Богдан", в якому перебували 18 пасажирів і водій. Унаслідок ДТП загинули 12 людей, ще шестеро були госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості.

В "Укрзалізниці" зазначили, що залізничний переїзд, на якому сталася ДТП, був оснащений справним світлосигнальним обладнанням. Водія маршрутного автобуса, дії якого за попередньою інформацією призвели до трагедії, затримано.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ