Події

Слідство наразі не пов'язує з акціями протесту вбивство двох міліціонерів у Києві

У Головному слідчому управлінні МВС України наразі не пов'язують вбивство двох міліціонерів у Києві з масовими акціями протесту, що відбуваються у центрі столиці.

" …Слідчі наразі не пов'язують ці вбивства з Євромайданом, масовими заворушеннями У нас є факти вбивства, їх розслідують. Якщо будуть такі дані, ми обов'язково їх відпрацюємо", - сказав перший заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Віталій Сакал на прес-конференції в п'ятницю в Києві.

Він нагадав, що вбивства були скоєні в Голосіївському та Оболонському районах Києва, тоді як акції протесту відбуваються у Шевченківському та Печерському районах столиці.

Як повідомлялося, в Голосіївському районі столиці ввечері 24 січня було вбито 27 -річного працівника відділу ДСО Голосіївского райуправління міліції, що працював у відділі охорони неподалік від розташування полку спецпідрозділу "Беркут", і повертався додому зі зміни в цивільному одязі. Згідно з повідомленням, очевидці помітили двох осіб, що тікали з місця події.

Удень 28 січня на початку лісопаркової зони на вул. Лазо в Дніпровському районі Києва було поранено в грудну клітку з ушкодженням серця і діафрагми 42-річного старшого прапорщика міліції Дніпровського райуправління міліції. Його було госпіталізовано, однак через кілька годин він помер під час надання йому медичної допомоги.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ