Події

ДАІ рекомендує киянам та туристам утриматися від відвідання центру Києва

Державтоінспекція України у зв'язку з останніми подіями, що відбуваються в центральній частині Києва, настійно рекомендує киянам та гостям міста утриматися від відвідування центру столиці.

Співробітники ДАІ просять водіїв, щоб не наражати на небезпеку себе і пасажирів, скорегувати маршрути руху, не залишати транспортні засоби в непередбачених місцях для паркування, виконувати вимоги Правил дорожнього руху, сигналів регулювальників та дорожніх знаків, передусім, встановлених тимчасово.

Також Державтоінспекція звертається до учасників акцій з проханням дотримуватися законодавства в частині вимог руху транспорту в колонах, не створювати аварійних ситуацій, не наражати на небезпеку інших учасників дорожнього руху, не провокувати конфліктів із правоохоронцями, не перешкоджати руху транспорту, надати можливість громадському транспорту, медичним та пожежним автомобілям вчасно добиратися до місць призначення.

У ДАІ попередили, що до порушників Правил дорожнього руху негайно вживатимуть заходів реагування згідно з чинним законодавством.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ