Події

Генпрокуратура підтверджує інформацію про загибель двох чоловіків від вогнепальних поранень у центрі Києва

Генеральна прокуратура України підтверджує інформацію про другого загиблого від вогнепальних поранень у центрі Києва, а також згадує про першу таку жертву.

"О 6.25 на номер 102 зателефонував невідомий та повідомив, що в приміщенні бібліотеки Національної академії наук (мова про парламентську бібліотеку на вул. Грушевського - ІФ) перебуває труп чоловіка. За словами особи, яка так і не повідомила інформації про себе, труп спочатку принесли до Будинку профспілок, а потім його було переміщено до приміщення бібліотеки", - йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

Працівники міліції в холі бібліотеки на столі виявили труп чоловіка з двома вогнепальними пораненнями (у голову та груди). При ньому був паспорт та особисті речі.

Крім того, близько 9-ї ранку до бібліотеки принесли ще одного чоловіка з вогнепальними пораненнями, який був непритомний. Останній загинув.

Правоохоронні органи ретельно розслідують обставини загибелі цих людей.

У столичній міліції агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що обидва тіла направлено на судмедекспертизу, яка дасть висновок щодо причин смерті.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ