Події

Княжицький: Нікого з фігурантів справи про побиття Чорновол я не знаю і ніколи з ними не спілкувався

Народний депутат України фракції "Батьківщина", екс-гендиректор телеканалу TВi Микола Княжицький заявляє, що не знає нікого з підозрюваних у нападі на журналістку Тетяну Чорновол.

"Вкидається інформація про те, що в справі Чорновол мене начебто викликають на допит через зв'язок із фігурантами справи. Це повна брехня і міліцейська смішна провокація. Офіційно заявляю, що нікого з фігурантів справи я особисто не знаю, з жодним із них ніколи не спілкувався. А Таню дуже поважаю і ціную як чесну і порядну людину", - написав М.Княжицький на своїй сторінці у Facebook e четвер увечері.

Раніше в управлінні зв'язків із громадськістю МВС України повідомили, що третій підозрюваний у кримінальному провадженні за фактом нападу на журналістку та активістку Т.Чорновол керував підприємством, якому була підконтрольна телекомпанія ТВi.

Також у рамках розслідування, повідомили в УЗГ МВС України, для отримання додаткової інформації слідство викликає на допит народних депутатів Миколу Княжицького, Давида Жванію та Віталія Ярему.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ