Події

Юридична й адвокатська громадськість проведуть мирний марш протесту проти становища судової системи

Юридична й адвокатська громадськість мають намір провести в День адвокатури, 19 грудня, мирний марш протесту для висунення конкретних вимог до ключових осіб, відповідальних за становище правової системи в Україні.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" організатори маршу, він розпочнеться о 13:00 від пам'ятника Пилипу Орлику за маршрутом від Верховного Суду України (вул. П.Орлика, 4) до Адміністрації президента України (вул. Банкова, 11).

Під час заходу державним органам, зокрема Верховному Суду й Адміністрації президента, буде вручено запрошення взяти участь у мирних переговорах із юридичною громадськістю щодо вирішення проблем у судовій системі.

"Реформа кримінальної юстиції та судового корпусу внесла безповоротні наслідки для професії адвоката і юриста, що потребують негайних рішень з боку влади", - зазначають в оргкомітеті маршу протесту.

Організаторами акції є адвокати Павло Дикань, Вікторія Птичник, Олександра Павленко, Олена Сотник, Андрій Стельмащук, Віталій Титич, Сергій Тюрін, Олексій Шевчук.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ