Події

Екс-директор судноремонтного заводу в Криму отримав 5 років ув'язнення за махінації

Керченський міський суд засудив до п’яти років позбавлення волі колишнього директора судноремонтного заводу за махінації із коштами підприємства.

Як повідомляє в четвер прес-служба прокуратури Криму, Керченська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері повністю довела провину екс-директора в розтраті коштів підприємства та невиконанні судових рішень.

"Керівник переплатив понад 170 тис. грн за оренду обладнання, взятого в користування у фірми, де він сам був співзасновником, а його син - директором. Крім того, обвинувачений ухилився від виконання судових рішень, переводячи гроші підприємства, що підлягають стягненню на користь кредиторів, на інші рахунки. Тим самим було незаконно використано 1,8 млн грн", - розповіли в прес-службі.

Згідно з позицією держобвинувача, за ці діяння колишнього керівника судноремонтного підприємства засуджено до п’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати керівні посади протягом трьох років. За рішенням суду з нього стягнуто кошти, незаконно переведені на користь "своєї" фірми.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ