Події

У Харківській області машину свободівця спалили, коли він з дружиною і новонародженою донькою був у пологовому будинку

У Чугуєві (Харківська обл.) невідомі спалили Mitsubishi L- 200 народного депутата Ігоря Швайки ("ВО "Свобода") у ніч на четвер, коли парламентарій був у пологовому будинку з дружиною і новонародженою дочкою Іванкою.

"Близько години ночі мені зателефонував брат дружини і сказав, що горить моторний відсік машини, припаркованої біля під'їзду будинку. Вона згоріла, залишився лише кузов, відновленню не підлягає. Я думаю, це подарунок від Добкіна і Ко з нагоди народження дитини", - сказав І. Швайка кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна".

За його словами є свідки підпалу.

"Є люди, що бачили двох, які підходили до машини з пакетами, вийшли з автомобіля, який з вимкненими фарами стояв, заглушивши двигун, і під'їхав також з торця будинку. І потім після підпалу вони сіли в машину і поїхали", - сказав І. Швайка.

У відділі зі зв'язків з громадськістю ГУ МВСУ повідомили, що за фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального Кодексу України.

"Зараз правоохоронці вживають необхідних заходів, спрямованих на встановлення причини займання та осіб, причетних до події", - зазначили в міліції.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ