Події

Вищий госпсуд не задовольнив претензій МАУП до турфірми "Гамалія"

Вищий господарський суд України (ВГСУ) залишив без задоволення касаційну скаргу ПрАТ "Міжрегіональна академія управління персоналом" (МАУП) на рішення Київського апеляційного суду, який відмовив МАУП у стягненні з ПрАТ "Гамалія" 96,5 тис. грн за порушення договору про розміщення вболівальників Євро-2012.

Таке рішення ВГСУ ухвалив 21 листопада.

Раніше Господарський суд Києва задовольнив позов МАУП до турфірми "Гамалія".

Претензії МАУП до турфірми ґрунтувалися на укладеному в травні 2011 року між сторонами договорі щодо розміщення уболівальників, згідно з яким уболівальники мали розміщуватися в гуртожитках МАУП за адресою вул. Фрометівська, 2 та вул. Хохлова, 8.

Вартість проживання за двомісну кімнату становила EUR40, за тримісну - EUR60, чотиримісну - EUR80. Загалом "Гамалія" забронювала 181 кімнату на 521 місце.

Суди попередніх інстанцій встановили, що 13 червня 2012 року МАУП звернулася до відповідача з листом, в якому просила направити списки заселення або в найкоротші терміни анулювати бронювання кімнат, проте у відповідь "Гамалія" запропонувала вважати договір про розміщення вболівальників розірваним.

Суд апеляційної інстанції дійшов висновку про те, що факт підписання цього договору не може вважатися бронюванням кімнат у позивача.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ