Події

У Будинку вчених, де Луценко мав зустрітися з жителями Дніпропетровська, відключили світло

У Будинку вчених у Дніпропетровську, де на четвер було заплановано проведення круглого столу за участю лідера народного руху "Третя Українська республіка" Юрія Луценка на тему "Євроінтеграція України: пошук стратегії модернізації країни в епоху глобалізації", несподівано відключили світло.

Як розповів Ю.Луценко на прес-конференції в Дніпропетровську, знеструмлення Будинку вчених відбулося дуже несподівано.

"Заздалегідь були домовленості про проведення круглого столу, все було оплачено, але нас поставили перед фактом. Але зустріч з політологами, громадськістю ми проведемо в іншому місці. День назад вимагати ми не будемо. У Будинку вчених і так важке становище", - сказав політик.

Він також має намір на вечірній зустрічі з населенням у центрі Дніпропетровська вибачитися за зірваний захід.

Ю.Луценко розповів, що фінансування проекту "Третя Українська республіка" здійснюють три основні спонсори, один з них - екс-нардеп Олександр Третьяков, прізвища інших не розголошують.

"Можу сказати, що двоє інших - це банкіри, але вони не хочуть, щоб їхні прізвища називали. Але всі витрати на проект ми обов'язково будемо оприлюднювати", - зауважив Ю.Луценко.

У Дніпропетровській області координаторами "Третьої Української республіки" були політологи Дмитро Димов, Сергій Горностаєв та екс-депутат Дніпропетровської облради Вадим Шабанов.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ