Події

Пункт пропуску через державний кордон для морського вантажосполучення буде відкрито на території ЧСЗ

Кабінет Міністрів України розпорядився відкрити на території ПАТ "Чорноморський суднобудівний завод" (ЧСЗ, Миколаїв), що входить до складу Smart Maritime Group (SMG) - суднобудівного субхолдингу "Смарт-холдингу" Вадима Новинського, міжнародний пункт контролю через державний кордон України для морського вантажного сполучення з постійним режимом функціонування та цілодобовим часом роботи.

Згідно з розпорядженням уряду №858-р від 30 жовтня 2013 року, пункт на території ЧСЗ відкривається для впорядкування діяльності пункту пропуску через державний кордон для морського сполучення в Миколаївському морському торговельному порту.

ЧСЗ - судноверф із найбільшим технічним потенціалом в Україні. Для будівництва суден і кораблів водотоннажністю до 105 тис. тонн завод має два похилі стапелі "0" та "1". Поточно-позиційне виробництво спеціалізовано для серійного виробництва суден дедвейтом до 9000 тонн.

ЧСЗ входить до Smart Maritime Group разом із ВАТ "Херсонський суднобудівний завод", а також ПАТ "Миколаївський суднобудівний завод "Океан".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ