Події

Власників львівського супермаркету, в якому продавалося зіпсоване м'ясо, оштрафовано майже на 7 тис. грн

Власників супермаркету "Арсен" у Львові оштрафовано на загальну суму близько 7 тис. грн, повідомила начальник епідеміологічного відділу Головного управління Держсанепідслужби у Львівській області Оксана Пушкарьова.

"За фактом спалаху сальмонельозу у Львові було проведено позапланову перевірку супермаркету "Арсен", під час якої встановлено факт реалізації простроченої продукції, а також зафіксовано порушення правил дотримання температурних режимів обробки м'яса птиці", - сказала вона на прес-конференції у вівторок.

За словами О.Пушкарьової, у зв'язку з цим на власників супермаркету накладено штраф у розмірі 408 грн. Крім того, фінансова санкція на власників магазину за вже реалізовану продукцію становить 6443 грн.

Начальник епідвідділу ГУ Держсанепідслужби у Львівській області також повідомила, що до адмінсуду направлено позов для заборони виробництва та реалізації продукції з м'яса птиці в кулінарному цеху цього супермаркету.

Як повідомлялося, наприкінці жовтня до лікарень Львівської, Волинської та Хмельницької областей було госпіталізовано 33 людей, які отруїлися курками гриль, купленими в супермаркеті "Арсен" на проспекті Чорновола у Львові. У більшості з них виявили сальмонельоз. Наразі в лікарнях залишаються 19 потерпілих.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ