Події

Маркевича прооперували після травми під час товариського матчу

Головного тренера ФК "Металіст" (Харків) Мирона Маркевича прооперували після травми обличчя, якої він дістав під час товариського поєдинку 24 жовтня.

Як повідомляє у п'ятницю прес-служба ФК "Металіст", напередодні на базі клубу в селищі Високому відбувся традиційний товариський матч між фанатами та керівництвом команди, а також гра ветеранів клубу.

"В одному з ігрових єдиноборств його (М.Маркевича - ІФ) спіткав нещасний випадок - наш тренер головою зіткнувся з суперником, після чого гру було зупинено. Мирон Богданович отримав досить неприємну травму обличчя, його відразу доправили до лікарні. Вже пізно ввечері йому зробили операцію, і тепер кілька днів йому доведеться побути під наглядом лікарів на стаціонарі", - повідомляє прес-служба.

Загрози життя і здоров'ю тренера немає, проте на певний час йому доведеться випасти з тренувального процесу.

Сам М.Маркевич перебуває в нормальному гуморі і свою травму сприймає по-філософськи: "Інші в моєму віці переміщуються між машиною і квартирою, вже забули, що таке рух і біг... А для мене спорт - це життя. Якоїсь миті я забув про обережність і зіткнувся з суперником. Звинувачувати можу тільки себе. Отже, і в тренерському цеху бувають травми. Але нічого, ми й не таке проходили. Нехай уболівальники не хвилюються".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ