Події

"МТС Україна" шукає шляхи вирішення питання продовження ліцензії на техбудівництво об'єктів зв'язку

Оператор мобільного зв'язку ПрАТ "МТС Україна" шукає шляхи вирішення питання продовження ліцензії на технічне будівництво об'єктів зв'язку, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в компанії.

Нині компанія проводить консультації з регулятором та розглядає варіанти вирішення питання.

"У будь-якому разі ми зробимо все необхідне для того, щоб продовжувати надавати послуги абонентам відповідно до закону", - наголосили в "МТС Україна".

Як повідомлялося, на засіданні у вівторок Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), відмовила ПрАТ "МТС Україна" в продовженні ліцензії на будівництво і технічне обслуговування мереж зв'язку з рухомими об'єктами і надання послуг з їх використання на території України.

Як пояснили агентству в НКРЗІ, відмова продовжити ліцензію пов'язана з тим, що її було видано, коли в Україні діяв закон "Про зв'язок", тоді як нині ліцензування телекомдіяльності регулюється законом "Про телекомунікації", що набув чинності в 2004 році. Регулятор рекомендував "МТС Україна" отримати нову ліцензію.

Згідно з реєстром виданих ліцензій НКРЗІ, термін дії згаданої ліцензії мобільного оператора закінчується в грудні поточного року.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ