Події

Тимошенко дізналася, що відмовилася від доправлення до суду, з теленовин - Власенко

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко дізналася, що відмовляється від доправлення до суду у справі про фінансові зловживання корпорації "ЄЕСУ", з випуску телевізійних новин, стверджує її захисник Сергій Власенко.

"За словами Юлії Володимирівни, о 7.45 до неї прибув начальник колонії й поставив запитання, чи готова вона до доправлення до суду. Вона сказала, що, незважаючи на важкий стан здоров'я, вона готова до доправлення, оскільки влада продовжує призначати засідання суду і спекулює на її (Тимошенко - ІФ) відсутності. Начальник колонії сказав, що дасть необхідні розпорядження, і вийшов. Після цього Юлія Володимирівна по телевізору почула, що вона, виявляється, відмовилася від доправлення", - сказав С.Власенко кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна " після зустрічі з Ю.Тимошенко біля ЦКЛ №5 (Харків), де екс-прем'єр проходить курс лікування.

Як повідомлялося, в понеділок уранці відбулося чергове засідання у справі "ЄЕСУ". Державна пенітенціарна служба України заявила, що готова етапувати Ю.Тимошенко до суду в разі її згоди. На територію лікарні приїхали спецавтомобіль для перевезення в’язнів, швидка та машини супроводу ДАІ. Однак доправлення екс-прем'єра до суду не відбулася, оскільки, як повідомив начальник Качанівської колонії Ігор Колпащиков, Ю.Тимошенко в усній формі відмовилася від етапування.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ