Події

Організатори Євробаскету-2015 хочуть бачити в Україні заповнені арени - Лубківський

Директор турніру Євробаскет-2015 в Україні Маркіян Лубківський зазначає, що організатори мають намір домогтися якнайбільшої заповнюваності арен на матчах турніру.

"Ми хочемо бачити заповнені арени. Наразі розробляємо квиткову стратегію. Цей процес завершиться через два-три місяці. Хочемо якнайшвидше розпочати продаж квитків", - розповів він агентству "Інтерфакс-Україна" в неділю в Любляні після презентації логотипа Євробаскету-2015.

За його словами, місцевий оргкомітет має намір зробити процес купівлі квитків максимально зручним. При цьому директор турніру поки що не знає, чи наслідуватиме Україна досвід Словенії з продажу квитків не на ігрові дні, а на кожен матч чемпіонату окремо.

М.Лубківський наголосив, що організатори Євробаскету-2013 у Словенії дуже вдало попрацювали за низкою напрямів підготовки: організації зон гостинності, питань логістики. "Але вони не стали для нас несподіванкою. Добре, що ми маємо досвід проведення Євро-2012", - додав він.

Крім того, директор Євробаскету-2015 зазначив, що складно порівнювати Словенію та Україну, оскільки країни непорівнянні за територією і відстанями між містами. До того ж, в Україні для проведення турніру, як очікується, будуть задіяні сім арен, а не п'ять, як у Словенії.

М.Лубківський зазначив, що важливим завданням є популяризація баскетболу в Україні в період, який залишився до проведення чемпіонату. "Я вражений тим, як уболівали словенські фани. Вони створювали фантастичну атмосферу. Я хотів би, щоб в Україні з'явився уболівальницький рух на підтримку національної збірної", - сказав він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ