Події

Співробітники Міндоходів вилучили у кримчанина іноземну яхту вартістю 1,6 млн грн

Фахівці кримського управління Міндоходів України вилучили на Південному березі Криму іноземну яхту вартістю 1,6 млн грн, на якій кримський підприємець незаконно заробляв гроші, катаючи відпочивальників.

Як повідомляє в четвер інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління міністерства доходів і зборів України в автономії, співробітники Міндоходів встановили факт нелегального надання громадянином України платних послуг із перевезення відпочивальників на парусно-моторному судні в акваторії Чорного моря.

Під час проведення перевірочних заходів було встановлено, що підприємницьку діяльність здійснювали незаконно, без державної реєстрації та будь-яких дозвільних документів. Також була відсутня ліцензія на право перевезення пасажирів морським транспортом.

"Крім того, під час перевірки стало відомо про те, що це моторно-вітрильне судно зайшло на територію України з-за кордону в режимі транзиту і його використання в комерційних цілях на території України категорично заборонено. В результаті яхту вартістю 1,6 млн грн вилучили, а щодо псевдопідприємців складено протокол про адміністративне порушення, який передано до суду", - зазначили в прес-службі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ