Події

Стратегія перемоги на президентських виборах стала центральною темою зустрічі Тимошенко з соратниками

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко під час короткострокового побачення з лідером фракції "Батьківщина" Арсенієм Яценюком і народними депутатами Арсеном Аваковим і Сергієм Пашинським обговорювала стратегію її перемоги на президентських виборах 2015 року.

"Оскільки з'їзд партії висунув Юлію Володимирівну кандидатом у президенти, сьогодні основна розмова була присвячена тому, як перемогти на виборах 2015 року, які кроки треба зробити і що після цієї перемоги потрібно робити для України", - сказав А.Яценюк журналістам біля ЦКЛ №5 у Харкові.

Він наголосив, що по-людськи залишився задоволений зустріччю.

"Вона, як завжди, сильна духом, світла розумом, вона особисто керує процесами об'єднання партії. І кожна хвилина розмови додавала нам упевненості, що ми здатні перемогти, і знаємо, як це зробити, що в нас сформована потужна команда", - сказав А.Яценюк.

Він зазначив, що об'єднана опозиція "Батьківщина" готова йти європейським шляхом і зробити Україну країною, в якій хочеться жити.

Водночас А.Яценюк відмовився розповісти докладніше про стратегію опозиції на президентських виборах. "Багато написано про стратегію в цьому блокноті. Я дозволю собі не коментувати стратегію, я дозволю собі сказати одне - перемога не в стратегії, а у вірі та впевненості. Ми впевнені в тому, що здатні перемогти. Ми в це віримо, і тільки разом із народом України ми зможемо це зробити", - сказав лідер фракції.

Сьогодні виповнилося два роки з моменту арешту Ю.Тимошенко. Екс-прем'єра заарештували на судовому процесі в "газовій справі".

11 жовтня 2011 року Печерський районний суд Києва засудив Ю.Тимошенко до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році. Вона відбуває покарання у Качанівській виправній колонії в Харкові з кінця грудня 2011 року.

9 травня 2012 року Ю.Тимошенко перевели з колонії до Центральної клінічної лікарні №5 (Харків). Тактику та медикаментозне лікування екс-прем'єра визначають німецькі лікарі з клініки "Шаріте" (Берлін).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ