Події

Станцію метро "Теремки" відкриють до Дня Незалежності - Попов

Станцію столичного метрополітену "Теремки" буде введено в експлуатацію в заплановані терміни - до Дня Незалежності, заявив голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов.

"Ми намагатимемося відкрити нову станцію метрополітену Теремки до Дня Незалежності", - заявив О.Попов під час виїзної наради на місце будівництво станції Теремки, повідомляє прес-служба КМДА.

Він зазначив, що раніше з'явилися повідомлення про можливе перенесення дати відкриття цієї станції, насамперед, через перебої з фінансуванням.

"Але зараз терміну введення станції в експлуатацію ми не переносимо. Є розуміння з урядом, на рівні прем'єр-міністра розглядається питання щодо остаточного фінансування будівництва протягом найближчого часу. За таких умов ми встигнемо до запланованого терміну відкриття", - зазначив О.Попов.

При цьому він висловив упевненість у тому, що ПАТ "Київметробуд" впорається з цим завданням.

"У професіоналізмі метробудівців не сумніваюся. Те, що я побачив сьогодні, додає оптимізму, станція вже зараз практично готова", - констатував голова КМДА.

За інформацією КМДА, наразі на станції тривають оздоблювальні роботи: на стінах вкладають мозаїку, підлогу завершують встеляти мармуром. Зі станції буде чотири виходи, тут також запроектовано ліфти та пандуси для людей з особливими потребами. Посередині платформи вже почали встановлювати освітлювальні опори.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ