Події

У неділю ввечері київська станція метро "Олімпійська" буде зачинена для пасажирів

30 червня з 20:00 до 21:00 станція метро "Олімпійська" Куренівсько-Червоноармійської лінії буде зачинена для пасажирів на вхід та вихід.

Як повідомила прес-служба "Київського метрополітену" у четвер, у зазначений період поїзди прямуватимуть повз станцію "Олімпійська" без зупинки.

Крім цього, на Куренівсько-Червоноармійській лінії буде збільшено кількість поїздів із 19:35, а на Святошинсько-Броварській та Сирецько-Печерській лініях - передбачено додаткові резервні потяги, які подаватимуть на лінії у разі збільшення пасажиропотоків.

Також можливим є введення обмежень на вхід пасажирів на станції "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого", якщо пасажиропотік після футбольного матчу на НСК "Олімпійський" перевищуватиме перевізну здатність.

На станціях "Хрещатик", "Майдан Незалежності", "Олімпійська", "Площа Льва Толстого" та "Палац спорту" буде посилено штат чергового персоналу і призначено відповідальних осіб для контролю за перевезенням пасажирів.

Зазначені зміни в режимі роботи київського метрополітену пов'язані з проведенням на НСК "Олімпійський" з 21:00 до 22:45 футбольного матчу між командами "Зеніт" (Санкт-Петербург) та "Динамо" (Київ), а також святкового концерту до Дня молоді на майдані Незалежності з 18:00 до 22:00.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ