Події

Держлiкслужба зупинила дiяльнiсть ексклюзивного представника Heel в Українi за пiдозрою у фальсифiкатi

Державна служба України з лiкарських засобiв (Держлiкслужба) зупинила дiяльнiсть ТОВ "Торговий Дiм "Каскад-Медiкал", ексклюзивного представника фармкомпанiї Heel (Нiмеччина), за пiдозрою у фальсифiкацiї лiкiв.

Як повiдомляється на сайтi вiдомства, пiдставою такого рiшення стало виявлення на територiї ТОВ "Торговий Дiм "Каскад-Медiкал" нерозфасованих i незареєстрованих лiкарських засобiв з маркуванням нiмецькою та українською мовами. Водночас на упаковках не зазначенi номери серiй i термiни придатностi, вiдсутнi iнструкцiї.

Крiм того, на територiї цього пiдприємства було знайдено устаткування для пакування та нанесення маркування на лiкарськi засоби.

У Держлiкслужбi вiдзначають, що один з виявлених препаратiв - лiкарський засiб "Траумель С", входить до ТОП-20 за обсягами реалiзацiї в Українi в 2012 роцi.

У компанiї "Каскад-Медiкал" агентству "Iнтерфакс-Україна" вiдмовилися прокоментувати ситуацiю.

Як повiдомлялося, 14 травня правоохоронцi та працiвники Держлiкслужби повiдомили про виявлення у Васильковi (Київська обл.) виробництва фальсифiкованих медичних препаратiв з маркуванням компанiї "Бiологiше Хайльмiттель Хеель ГмбХ" (Нiмеччина). Кiлькiсть препаратiв, виявлених пiд час перевiрки, становить 3,9 млн упаковок вартiстю близько 300 млн грн.

Фармацевтична компанiя "Бiологише Хайльмiттель Хеель ГмбХ" (Biologische Heilmittel Heel GmbH) - найбiльший у свiтi виробник комплексних бiологiчних препаратiв. Заснована в 1936 роцi як компанiя для виробництва гомеопатичних лiкiв, отримала назву Нееl.

ТОВ "Каскад-Медiкал" - ексклюзивний представник HEEL в Українi. ТОВ "Каскад-Медiкал" займається впровадженням наукового медичного напряму - гомотоксикологiї, що отримав визнання вчених усього свiту. ТОВ "Каскад-Медiкал" органiзовує клiнiчнi дослiдження на базах провiдних кафедр i клiнiк України, видає наукову лiтературу, присвячену питанням гомотоксикологiї та антигомотоксичної терапiї, органiзовує для лiкарiв рiзних спецiальностей семiнари i симпозiуми.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ