Події

Дані про кількість учасників антифашистського маршу в Партії регіонів і міліції збігаються - до 50 тис. осіб

В антифашистському марші в Києві візьмуть участь близько 50 тис. людей, прогнозує лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Я маю інформацію, що станом на 10 годину ранку в акції беруть участь близько 40 тис. осіб. Очікується, що не менше ніж 10 тис. киян іще братимуть участь", - сказав він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" в суботу.

За інформацією МВС України, на захід під назвою "До Європи - без фашистів!" прибули понад 41 тис. людей, які перебувають у Печерському районі столиці.

"За даними Міністерства внутрішніх справ України, станом на 10.30 ранку в Києві на акцію опозиційних сил, яка відбуватиметься на Софійській площі, прибуло близько 2,3 тис. осіб", - ідеться в повідомленні управління зв'язків із громадськістю МВС України.

О.Єфремов розповів журналістам про цілі акції. "Сьогодні День Європи. Ми зібралися тут, щоб засвідчити, що Україна хоче рухатися до європейської спільноти. По-друге, ми не хотіли б, щоб у нашому суспільстві розвивалися фашистські тенденції", - сказав він.

О.Єфремов також повідомив, що майже всі депутати фракції Партії регіонів очолять колону антифашистського мітингу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ