Події

ВВ МВС спростовують заяви про передислокацію військовослужбовців до Києва під акції 18 травня

Командування Внутрішніх військ МВС спростувало інформацію депутата від фракції "Свобода" Юрія Сиротюка про масове прибуття до Києва додаткових підрозділів внутрішніх військ, повідомляє прес-служба внутрішніх військ.

"Офіційно повідомляємо, що з Вінницького регіону до Києва дійсно спрямовано 200 військовослужбовців. Однак розцінювати це як якесь "підкріплення" неможливо, оскільки нещодавно з Київського гарнізону були звільнені в запас 680 солдатів, що проходили строкову службу, а ті, які прийшли замість них, ще проходять так званий курс молодого бійця. Тому залучати їх до охорони громадського порядку міста Києва неможливо", - зазначається в заяві прес-служби відомства.

Водночас у прес-службі закликали представників ЗМІ, у своїх повідомленнях використовувати інформацію з офіційних джерел, "а не поширювати перекручені факти від зацікавлених осіб".

Як повідомлялося, крім Ю.Сиротюка, про стягання додаткового контингенту внутрішніх військ МВС заявляв і народний депутат від фракції "Батьківщина" Геннадій Москаль.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ