Події

Глава Мін’юсту не коментує конфлікту між власниками телеканалу ТВi

Міністр юстиції України Олександр Лавринович не коментує ситуації навколо телеканалу ТВі.

"Я не знаю, про що ви говорите", - сказав він у середу, відповідаючи на прохання журналістів прокоментувати конфлікт навколо зміни керівництва на телеканалі ТВі.

23 квітня прес-служба ТВi повідомила, що новим генеральним директором телеканалу ТВi став А.Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. Новим інвестором каналу став відомий американський бізнесмен Олександр Альтман, який вважає своїм пріоритетним завданням збереження телеканалу як одного з об'єктивних джерел інформації в Україні.

Того самого дня увечері на сайті держпідприємства "Інформаційно-ресурсний центр" з'явилася інформація, що А.Шевченка внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців як керівника ТОВ "ТРК "ТелеРадіоСвіт" (Київ), що здійснює супутникове мовлення (телебачення) під логотипом "ТВі".

Тим часом, власник ТВі Костянтин Кагаловський заявляє про рейдерське захоплення телеканалу та стверджує, що не підписував ніяких паперів щодо продажу телеканалу, документи підроблено.

"Канал я не продав і продавати не планував", - сказав К.Кагаловський на прес-конференції у вівторок.

Він наголосив, що має намір протягом доби розібратися з ситуацією: "Законним чином ми це питання вирішимо протягом 24 годин від того, як ми з вами тут зібралися".

Відсторонена від керівництва генеральний директор ТВі Н.Катеринчук звернулася до міліції із заявою про рейдерське захоплення телеканалу. Крім того, вона заявила, що у зв'язку з рейдерським захопленням телеканалу у вівторок ніякі передачі в ефірі ТВі не виходитимуть.

Водночас колектив каналу ТВі оголосив страйк до вирішення конфлікту між власниками телеканалу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ