Події

Нацрада з телерадіомовлення позапланово перевірить "Волю-кабель"

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення на засіданні 18 лютого вирішила призначити позапланову перевірку ТОВ "Воля-кабель" (Київ), йдеться в повідомленні регулятора, оприлюдненому у вівторок.

"Таке рішення регуляторного органу обумовлено неодноразовими зверненнями громадянина Малишева й ухвалено з метою з'ясування фактів, викладених у скаргах", - зазначено в повідомленні.

Зокрема, перевірятимуть дотримання компанією умов ліцензії в частині території розташування багатоканальної телемережі, оператора телекомунікацій, а також дотримання вимог закону "Про телебачення і радіомовлення".

ГК "Воля" перебуває в управлінні приватної міжнародної інвестиційної компанії SigmaBleyzer та фонду Providence Equity Partners. Окрім столиці, де ТОВ "Воля-кабель", ТОВ "ІВК" і ТОВ "Київські телекомунікаційні мережі", що входять до групи та є найбільшими провайдерами послуг кабельного телебачення і займають суттєву частку на ринку послуг інтернет-доступу, група також є присутньою у 29 містах країни, де надає послуги під брендом "Воля".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ