Події

Мер Львова вирiшив щотижня спiлкуватися з городянами за допомогою вiдеозвернення

Мер Львова Андрiй Садовий ввiв нову форму спiлкування з мешканцями мiста - тепер на iнтернет-ресурсi Youtube мiський голова щотижня виступатиме iз вiдеозвiтами щодо актуальних для мiста проблеми.

"Починаючи з сьогоднiшнього дня я впроваджую практику коротких вiдеозвiтiв, в яких намагатимуся коротко, але об'ємно iнформувати вас про те, що вiдбувається в мiстi, якi критичнi проблеми виникають i як мiська влада намагається їх вирiшити", - сказав мер на початку свого першого вiдеозвiту .

Бiльшу частину звернення А.Садовий присвятив проблемi мiського транспорту та тарифiв на проїзд в автобусах.

За його словами, минулого понедiлка "перевiзники фактично оголосили ультиматум" щодо пiдвищення цiн за проїзд в автобусах.

"Вони вимагають пiдвищення тарифiв i погрожують з 18 лютого припинити роботу пiсля 20.30. Це шантаж мiста. Не бажаючи iнвестувати в комфорт, приватнi перевiзники хочуть заробляти все бiльше i бiльше. Я ж ставлю питання по-iншому - покажiть спочатку полiпшення якостi ..., зробiть так, щоб люди були задоволенi вашою роботою. Тiльки тодi можна буде обговорювати питання тарифiв в принципi. А до цього часу - жодних пiдвищень. Це моє принципове бачення питання", - заявив мiський голова Львова.

Як повiдомлялося, перевiзники Львова вимагають пiдвищення тарифу з 2 до 3 грн. У мерiї ж заявляють, що тариф у 2 грн є економiчно обґрунтованим.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ