Події

"Укрзалiзниця" розробляє новий графiк руху з урахуванням лiтнього часу

Державна адмiнiстрацiя залiзничного транспорту України ("Укрзалiзниця") у вiдповiдностi до чинного законодавства розробляє новий графiк руху поїздiв на 2013-2014 рр, в якому врахований перехiд на лiтнiй час.

Як повiдомили агентству "Iнтерфакс-Україна" у прес-службi адмiнiстрацiї, найближчим часом буде вiдкрито продаж квиткiв на потяги до Росiї.

Як повiдомлялося, ВАТ "Росiйськi залiзницi" (РЗ) тимчасово призупинило продаж квиткiв на пасажирськi поїзди сполученням з Україною вiдправленням з 30 березня.

Це рiшення було ухвалено у вiдповiдностi зi зверненням адмiнiстрацiї залiзниць України. "У зв'язку з вiдсутнiстю остаточного рiшення про перехiд України в березнi 2013 року на лiтнiй час РЗ змушена призупинити продаж проїзних документiв на поїзди далекого сполучення, зокрема причiпних i безпересадкових вагонiв сполученням з Україною, вiдправленням з територiї Росiї з 30 березня 2013 року", - йдеться в повiдомленнi РЗ.

Рiшення про призупинення продажу проїзних документiв пов'язано з можливою необхiднiстю коректування розкладiв i графiкiв руху пасажирських поїздiв.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ