Події

Десятки туристiв iз Росiї не можуть вилетiти з Будапешта через скасування рейсiв "АероСвiту"

Кiлька десяткiв росiйських туристiв не можуть вилетiти стикувальними рейсами української авiакомпанiї "АероСвiт" через Київ iз Будапешта до Москви, повiдомили порталу "Iнтерфакс-Туризм" у Росiйському союзi турiндустрiї (РСТ) у середу.

Як пояснила прес-секретар РСТ Iрина Тюрiна, в одного з росiйських туроператорiв на новорiчнi свята були запланованi двi туристичнi програми на базi рейсiв "АероСвiту" до Будапешта.

"Перша програма на 29 грудня - 5 сiчня вiдбулася без будь-яких проблем, друга, iз заїздом 2 сiчня, розпочалася також нормально. Зворотнi вильоти 5 i 6 сiчня вiдбувались у звичайному порядку, а 7 сiчня ввечерi виникли складнощi. 8 сiчня ми змогли вiдправити додому 12 людей - рейсами iнших авiакомпанiй i поїздом", - розповiв РСТ представник туркомпанiї.

За його словами, в готелях Будапешта залишаються ще 35 клiєнтiв туроператора, яких компанiя планує вiдправити додому своїм коштом найближчими днями.

8 сiчня через скасування рейсiв "АероСвiту" з Тель-Авiва не змогли вилетiти близько 30 росiян. Оскiльки вони були самостiйними туристами, то самотужки мусили вирiшувати питання про повернення на батькiвщину рейсами iнших авiакомпанiй.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ