Події

Чоловік, що підірвав себе в Чернівцях, не був прикордонником - Прикордонслужба

Чоловік, що підірвав себе в одному з корпусів Буковинського державного медичного університету, не служив у Прикордонній службі України.

"За результатами первинної перевірки та інформацією, наявною в Державній прикордонній службі України, особа, яка вчинила вибух в одному з навчальних закладів міста Чернівців, не була причетною до прикордонного відомства", - йдеться в повідомленні, поширеному відділом із питань взаємодії зі ЗМІ Державної прикордонної служби України.

Як повідомлялося, 27 грудня в центрі Чернівців в одному з корпусів медичного університету стався вибух. Унаслідок вибуху загинув 62-річний житель Чернівців, у якого і був вибуховий пристрій. Також постраждали двоє людей - студент і викладач медуніверситету, які на той час проходили поруч. Від стаціонарного лікування вони відмовилися, загрози їхньому життю та здоров'ю немає.

За інформацією прес-служби прокуратури Чернівецької області, вибуховим пристроєм, імовірно, була бойова граната, яка здетонувала та стала причиною загибелі чоловіка.

За попередньою версією, між загиблим і працівником університету була неприязні стосунки через виділення земельної ділянки в садівничому товаристві.

Правоохоронці опрацьовують усі версії події - від необережного поводження з вибухотехнічним пристроєм до замаху на вбивство. У міліції нині встановлюють особу загиблого.

Водночас у місцевих ЗМІ з'явилася інформація про те, що загиблий чоловік раніше був прикордонником.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ