Події

У Сімферополі прорвало теплотрасу: 175 будинків залишилися без тепла

На магістральній теплотрасі діаметром 800 мм у м. Сімферополі сталася аварія, внаслідок якої без тепла залишилися 175 будинків.

Як повідомляє прес-служба Сімферопольського міськвиконкому в п'ятницю, порив теплотраси стався в четвер близько 14:00.

Міські комунальні служби одразу відзначили зниження температури в будинках на вул. Ковильній і Бели Куна, а потім - і на багатьох інших вулицях Київського та Залізничного районів, зокрема в розташованих у цих мікрорайонах школах і дитячих садках. На місце передбачуваної аварії прибула аварійна бригада орендного підприємства "Кримтеплокомуненерго".

Заступник міського голови Сімферополя Валерій Скуратівський повідомив, що станом на 10:30 п'ятниці роботи з розриття передбачуваного місця пориву теплотраси так і не розпочато. Він вважає, що причиною затримки з усунення аварії є процедура оформлення допусків на виконання робіт із розриття, що існує в теплогенеруючих підприємств.

"Про передбачувані терміни усунення аварії та відновлення подання теплоносія в постраждалі від пориву теплотраси будинку керівництво АП "Кримтеплокомуненерго" міській владі та жителям міста поки що не поінформувало", - наголошується в повідомленні прес-служби міськвиконкому Сімферополя.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ