Події

Уряд призначив заступника голови правлiння "Нафтогазу України" Олександра Кацубу замiсть його брата Сергiя

Заступником голови правлiння Нацiональної акцiонерної компанiї (НАК) "Нафтогаз України" призначено Олександра Кацубу, який iз вересня 2010 року працював заступником голови правлiння дочки держхолдингу - ДАТ "Чорноморнафтогаз" (Сiмферополь). На посадi заступника голови НАК О.Кацуба змiнив свого брата Сергiя Кацубу, якого звiльнено з посади у зв'язку з його обранням народним депутатом України.

Вiдповiднi кадровi рiшення закрiплено розпорядженнями Кабмiну №912-р та №913-р вiд 19 листопада 2012 року, текст яких оприлюднено на урядовому порталi.

О.Кацуба трудову дiяльнiсть розпочав на посадi заступника директора з економiчної дiяльностi ТОВ "Науково-виробнича фiрма "Технопроект". Потiм входив до наглядової ради ЗАТ "Харкiвський завод електромонтажних виробiв" i працював заступником директора апарату управлiння газопромислового управлiння (ГПУ) "Полтавагазвидобування" ДК "Укргазвидобування".

С.Кацуба до призначення в липнi 2012 року заступником голови правлiння "Нафтогазу України" обiймав посаду директора департаменту матерiального, господарського та iнформацiйно-технiчного забезпечення держхолдингу. До Верховної Ради С.Кацуба пройшов, вигравши вибори в окрузi №92, розташованому в Київськiй областi.

Голову правлiння "Нафтогазу України" та його заступникiв i членiв правлiння призначає та звiльняє Кабiнет Мiнiстрiв.

Правлiння "Нафтогазу України" з березня 2010 року очолює Євген Бакулiн. Його першим заступником є Володимир Трiколiч, а посади заступникiв обiймають Вадим Чупрун, Геннадiй Юр’єв та Євген Корнiйчук.

"Нафтогаз України" об'єднує найбiльшi нафтогазовидобувнi пiдприємства країни. Холдинг є монополiстом iз транзиту та зберiгання природного газу в пiдземних сховищах, а також iз транспортування нафти трубопровiдним транспортом територiєю країни.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ