Події

До новорічних свят у Кривому Розі відкриють нову Льодову арену

До новорічних свят у Кривому Розі (Дніпропетровська обл.) відкриють нову сучасну Льодову арену, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Вілкул під час виїзної наради щодо завершення будівництва нового льодового комплексу в Кривому Розі.

Як повідомляє прес-служба Дніпропетровської ОДА, він наголосив, що в льодовому комплексі зможуть тренуватися і юні хокеїсти-початківці, і професійні спортсмени. Арена буде доступна всім, насамперед - дітям.

"Площа нового льодового комплексу в Кривому Розі становить 2800 м² (70х40 м), розмір льодового поля - 60х30 м. Глядацькі трибуни арени розраховані на 435 місць. У льодовому комплексі є спортивна зала, чотири роздягальні з душовими кімнатами, приміщення для коментаторів, суддів і тренерів. Для безперешкодного доступу до глядацьких трибун маломобільних груп населення (людей з особливими потребами, літніх людей, вагітних та інших) встановлено спеціальний ліфт. Будівельна готовність льодової арени становить 90%. Наразі тривають роботи з установлення вентиляції в приміщеннях льодового комплексу й завершується благоустрій прилеглих територій", - наголошується в повідомленні прес-служби.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ