Події

Відбитки пальців загиблого, схожого на Мазурка, ідентичні зі знайденими на місці вбивства охоронців у "Каравані" - МВС

Перевірка встановила, що відбитки пальців рук загиблого, схожого на Ярослава Мазурка, якого підозрюють у розстрілі трьох охоронців ТРЦ "Караван", ідентичні відбиткам, вилученим під час огляду місця вбивства.

"За результатами перевірки криміналістичних обліків встановлено, що відбитки пальців рук загиблого, виявленого 07.11.2012 р. у лісопарковій зоні, ідентичні відбиткам пальців рук, вилучених під час огляду місця події - вбивства охоронців ТРЦ "Караван", - повідомляє управління зв'язків із громадськістю МВС України в четвер.

Крім того, за інформацією міліції, в кишені штанів загиблого правоохоронці виявили паспорт громадянина України Ярослава Мазурка, 13.06.1974 року народження, технічний паспорт на мотоцикл "Ява", водійське посвідчення на ім'я Я.Мазурка, довідку про ідентифікаційний код на ім'я Я.Мазурка .

На місці події знайдено також револьвер-наган "ЯП 165 П" з однією стріляної гільзою в барабані. Згідно з результатами первинного дослідження, цей револьвер перероблено на нарізну вогнепальну зброю, придатну для стрільби.

"Наразі в рамках розслідування виконується комплекс слідчо-оперативних заходів для встановлення всіх обставин загибелі чоловіка, зокрема і місць переховування підозрюваного після скоєння злочину", - наголошують в УЗГ МВС України.

Як повідомлялося, 7 листопада в Сирецькому парку, неподалік від станції метро "Сирець", знайшли тіло чоловіка, схожого на Я.Мазурка, якого підозрюють у розстрілі трьох охоронців ТРЦ "Караван" 26 вересня.

Правоохоронні органи завершили огляд місця знаходження тіла, імовірно, Я.Мазурка, і за попередніми висновками, є характерні ознаки самогубства.

У МВС України повідомили, що розраховують отримати остаточні результати ДНК-експертизи, яка підтвердить чи спростує приналежність знайденого в Києві тіла підозрюваному у вбивстві охоронців у ТРЦ "Караван" Ярославу Мазурку, 9-10 листопада.

У прес-службі МВС України повідомили, що смерть чоловіка настала у результаті вогнепального поранення у скроню. Глава МВС України Віталій Захарченко 5 жовтня заявив, що вбивцею охоронців у ТРЦ "Караван" (Київ) є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім’я Я.Мазурок, який раніше працював у приватних охоронних структурах. 10 жовтня стало відомо, що Я.Мазурка оголошено у міжнародний розшук.

За інформацією ТСН, Людмила Мазурок впізнала свого чоловіка Ярослава у чоловікові, тіло якого знайшли в лісопосадці біля Сирецького парку.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ