Події

Гроші за спіймання Мазурка нікому не дістануться, кажуть у МВС

Винагорода розміром у 100 тис. грн, яку обіцяли за інформацію про розшукуваного Ярослава Мазурка, нікому не дістанеться, вважають у МВС.

"Гроші отримала б та людина, яка назвала б місце перебування підозрюваного, після чого правоохоронцям вдалося б його затримати", - цитує начальника слідчого управління МВС Василя Фаринника газета "Сегодня" в четвер.

Як повідомлялося, в середу в Сирецькому гаю, неподалік станції метро "Сирець", знайшли тіло чоловіка, схожого на Я.Мазурка, якого підозрюють у розстрілі трьох охоронців ТРЦ "Караван" 26 вересня.

За даними джерел "Сегодня", труп Я.Мазурка знайшли ще теплим. За словами В.Фаринника, поранення - у скроневій частині голови.

Як повідомлялося, 26 вересня вдень охоронець торговельно-розважального центру "Караван" на вул. Луговій у Києві помітив, що один із відвідувачів викрав товар, після чого останньому було запропоновано пройти до кімнати охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого важко поранив, а потім утік. Оболонський райвідділ столичної міліції порушив кримінальну справу. За інформацію, яка допоможе в розшуку зловмисника, обіцяно грошову винагороду в сумі 100 тис. грн.

Глава МВС України Віталій Захарченко 5 жовтня заявив, що вбивцею охоронців у ТРЦ "Караван" (Київ) є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім’я Ярослав Мазурок, який раніше працював у приватних охоронних структурах. 10 жовтня стало відомо, що Я.Мазурка оголошено в міжнародний розшук.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ