Події

Тіло людини, схожої на підозрюваного в убивстві охоронців у ТРЦ "Караван", знайдено в Києві - МВС

Тіло чоловіка, схожого на підозрюваного в убивстві охоронців у торговельному центрі "Караван" Ярослава Мазурка, знайдено в середу в Києві. За попереднім висновком, причина смерті - самогубство, повідомляється на сайті МВС України.

У повідомленні наголошується, що про знайдене тіло до міліції заявив киянин, який уранці вигулював собаку.

На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка констатувала нещодавню смерть чоловіка, зовні схожого на Я.Мазурка. Він помер від вогнепального поранення.

В одязі загиблого був паспорт, поруч виявлено зброю. Як уточнили в МВС, знайдено паспорт - на ім'я Я.Мазурка, зброю - пістолет. Наразі на місці працюють експерти й оперативні працівники, які намагаються з'ясувати, де переховувався чоловік.

У міліції зазначають, що призначено ДНК-експертизи, щоб достовірно з'ясувати, чи є знайдений мертвий чоловік Я.Мазурком.

Як повідомив журналістам начальник слідчого управління МВС Василь Фаринник, МВС з'ясовує, чи справді тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями, знайдене на одному з будівництв у Києві, належить підозрюваному в убивстві Я.Мазурку.

"На одному з будівництв справді знайшли тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями, і хтось пустив чутку, що це - Мазурок. Ми направили туди слідчо-оперативну групу, співробітників карного розшуку", - сказав В.Фаринник.

При цьому він наголосив, що наразі не можна категорично стверджувати, що знайдений мертвий чоловік - це Я.Мазурок. "Усі ці обставини ми вивчатимемо, все це з'ясуємо", - сказав він.

Як повідомлялося, 26 вересня вдень охоронець торговельно-розважального центру "Караван" на вул. Луговій у Києві помітив, що один із відвідувачів викрав товар, після чого останньому було запропоновано пройти до кімнати охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого важко поранив, а потім утік.

Оболонський райвідділ столичної міліції порушив кримінальну справу. За інформацію, яка допоможе в розшуку зловмисника, обіцяно грошову винагороду в сумі 100 тис. грн.

Глава МВС України Віталій Захарченко 5 жовтня заявив, що вбивцею охоронців у ТРЦ "Караван" (Київ) є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім’я Ярослав Мазурок, який раніше працював у приватних охоронних структурах.

10 жовтня стало відомо, що Я.Мазурка оголошено в міжнародний розшук.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ